Sommer Cardigans i strik til hende

Posted in Inspiration

Pieceofblue.dk tilbyder et stort udvalg, af cardigans. Cardigans er noget nær det perfekte stykke tøj til sommeren. Hvis det er for varmt i løbet ad dagen, er det nemt at smide sin Cardigan, samtidigt med at den er tilpas varm til lune sommernætter. I denne artikel kommer vi, men vores bud på nogle af de lækreste strik Cardigans på markedet.

Pieceofblue tilbyder cardigans i strik, af høj kvalitet og i vores signatur blå farver. Priser starter fra 999,- inkl. Moms og op til 1.999,- inkl moms.
Vi vil i løbet ad denne artikel fokusere på at fremvise vores bud, på de lækreste Cardigans til Kvinder.

Du kan se alle vores Cardigans i vores shop her.

STRIK CARDIGAN MED LYNLÅS

Nogle af de Cardigans, som vi sælger flest af og som vi selv bedst kan lide, er dem med lynlås.
En god del af vores Cardigans til damer, har lynlås og vi er vilde med dem. Eksempelvis har vi en virkelig lækker feminin strik, som virkelig fremhæver de kvindelige former.
De er strikket i et elegant mønster, som ligner små blomsterranker. Der er 2 lommer som let kan holde en telefon eller mindre pung, eller taske. Denne elegante Cardigan, går super godt sammen med en nederdel, eller et par stramme jeans, for virkeligt at fremhæve det feminine.

Den fås både i blåpink og råhvid.

LANG STRIK CARDIGAN

Vi kan ikke direkte tilbyde en lang strik cardigan til hende, men hos pieceofblue har vi strik jakker, som minder om vores cardigans.

Som et eksempel har vi denne lækre, indigo blå, strik. Den er super elegant med dens snit og halsudskæring, og både fremhæver og komplimentere virkeligt et moderne sommerlook. Den er strikket i en blanding af bomuld og uld, som går den perfekt til køligere dage, eller aftner på stranden eller terrassen.

Du kan se mere om vores lange strik jakke her.

STRIK CARDIGAN MED KNAPPER

Leder du efter en cardigan med knapper, så kan vi også være behjælpelige her. Vores egne cardigans med knapper, er nogle af dem, som vi er allerstoltest af. En strik med knapper, kan virkeligt fremhæve symmetrien i de kvindelige former. For en af disse fine stykker strik skal man regne med en pris på omkring 1.499,- inkl. moms

Du kan se mere om disse 3 stykker strik, på de 3 links herunder:

Venstre billede.

Midte billede.

Højre billede.

STRIK CARDIGAN MED LOMMER

For nogle er det et ’must have’ at der er lommer i deres cardigan. Vi er enige i at lommer kan være super dejlige, så derfor har mange af cardigans også lommer strikket ind.

Ud over de cardigans som er vist herover, med lommer, så har vi en helt klassisk cardigan med lommer, som er værd at nævne.

Noget af det der virkeligt udmærker sig ved denne model, er den kraftige krave, og det lækre mønster som opstår i farverne, grundet stenvasken. Denne cardigan fungerer rigtigt godt både med en T-shirt, eller en bluse, indenunder, eller ved at knappe den helt og bruge den som en pullover.

Du kan læse mere om denne cardigan her.

STRIK CARDIGAN MED MØNSTER

Ønsker du at din cardigan har lidt mere ’kapow’, så anbefaler vi vores strik cardigans med laserprintet mønster. Herunder kan du se vores 3 mest populære modeller. De ligger i prislejet 1.499,- til 1.599,- inkl. Moms.

Alle 3 cardigans er strikket i indigo, og har fået printet et abstrakt mønster efterfølgende. O-halsen gør at de er brugbare i de fleste situationer, og er med til at give cardigansne deres helt unikke udformning.

Du kan se mere om de 3 cardigans, på de følgende 3 links:

Venstre billede.

Midte billede.

Højre billede.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart